Showing posts tagged thought.
x

A. L.

just ask   Craving, Chasing, Gaining.

twitter.com/almira_l:

    "Maybe it won’t work out. But maybe seeing if it does will be the best adventure ever."

    (via unenergetic)

    I actually love this
    It’s so comforting

    (via u-nprecedented)

    (Source: the-taintedtruth, via verygudnice)

    — 1 week ago with 153428 notes
    #thought 
    "Allow yourself to be a beginner. No one starts off being excellent."
    Wendy Flynn

    (via rachelbushong)

    (Source: graspingthebirdstail, via verygudnice)

    — 2 months ago with 54874 notes
    #thought 
    Sunday

    Kemarin adalah hari Minggu yang menyenangkan, sebagian. Dimulai dari pagi hari yang kebangun jam 7 pagi karena udah ada body clock 6 jam. Lalu cuci baju, masak buat sarapan (tumis jamur perancis saus tiram dan sisa daging belado buatan mama), dan kemudian masak daging belado buat si Reka yang super super suka sama masakan gw yang satu itu.

    Kemudian disambi sambil mesen tiket pesawat promo yang gagaaal meluluuu gatau kenapa. Eh si mama juga masak ternyata, Chicken Masala yang super enak karena mama udah menyesuaikan dengan lidah keluarganya. Yaudah kita masak berdua di dapur dengan tidak saling membantu hahaha. Bantu laah, namanya juga anak favorit ;P.

    Makan siang di rumah bersama mama dan Tita, dengan Reka yang memang udah diprediksi akan datang terlambat jadi gausah ditungguin makan hahaha. Karena chicken masala memang enak banget dicampur dengan bayem buatan gw (biasa banget, I know), jadi daging belado agak ga laku. Yah emang ditujukan buat Reka sih, baik banget emang gw..

    Setelah itu, gw packing baju2 kerja untuk dibawa ke BSD, sambil mesen2 tiket lagi yang lagi2 gagaal terus. Ini nih yang buat gw kesel, kesalahan ada di websitenya, bukan di banking nya. Dan call centernya ga ngasih solusi lain kecuali “coba aja terus-terusan, mbak.” Man solutif banget emang.

    Laluu sekitar jam 3 lewat akhirnya Reka dataang! Dia bilang belum makan siang, jadi gw ikut nemenin dia makan sambil nge gado bayem dan chicken masalah (gendut). Terus dia bilang, “Mir tadi aku beli cuanki serayu, nanti makan di jalan yah kamu bawa toples.” Yeay asik! Gw belum pernah cobain tuh cuanki saking selalu ramenya.

    Setelah dia kenyang dan semua beres, berangkat lah kita ke Jakarta, yang ternyata Pasteur super macet, belum lagi toll Cipularang yang ga begitu lancar. Tapi gapapa, karena gw berdua Reka gapapa, gw tidur. Hahaha. Yah tidur sebentar, ngobrolnya banyak, nyanyinya banyak ;p.

    Setelah sampe di rest area, kita makan cuanki serayu di mobil! Ga se seru itu sih, tapi kayak piknik bloon aja gelap2an makan cuanki di mobil. Ternyata cuankinya enak, ga panas aja enak apalagi panas. Emang deh kegiatan remeh temeh ga bisa diprediksi kalo sama Reka, rasanya seneng-seneng aja walaupun sederhana.

    Dan seperti biasa, kita (gw tepatnya) rela mengeluarkan kocek seharga starbucks untuk pipis di rest area. Karena WC nya emang paling bersih dan enak serta kopinya pun enak hahaha.

    Abis itu udah deh sampe di Jakarta, kita pisah lagi ke kosan masing-masing dengan perasaan seneng satu sama lain yang paling bertahan sampe 2-3 hari. Selanjutnya paling sibuk sendiri lagi -_-“.

    Gatau kenapa tapi hal-hal biasa aja kayak Minggu gw kemaren membuat gw seneng aja dengan weekend kemaren yang gw jalanin :)

    — 3 months ago with 2 notes
    #thought  #bite 
    Ini bener, makin dewasa makin terpisah-pisah.. 
Source: @pudjahandhika

    Ini bener, makin dewasa makin terpisah-pisah..
    Source: @pudjahandhika

    — 3 months ago
    #thought 

    Disaat yang kayak gini, yang gw butuhkan hanyalah dipeluk, dibelai, sambil ngomong “everything’s gonna be great”.
    Tapi nampaknya cuma angan2 aja, karena kalau gw ngeluh lagi yang ada gw dimarahin, dibilang ga bersyukur, dan dicuekin. 😔
    How I hate my down moment.

    — 4 months ago
    #thought 
    "Someone once told me a story about long term relationships. To think of them as a continent to explore. I could spend a lifetime backpacking through Africa, and I would still never know all there is to know about that continent. To stay the course, to stay intentional, to stay curious and connected – that’s the heart of it. But it’s so easy to lose track of the trail, to get tired, to want to give up, or to want a new adventure. It can be so easy to lose sight of the goodness and mystery within the person sitting right in front of you."
    Joy Williams (via theriverjordyn)

    (Source: solar-orphan, via verygudnice)

    — 6 months ago with 26133 notes
    #thought 
    Life

    I think we had stopped being able to dream after we graduated.
    I think the only time that we think we own the world is on college life. Life after that was just a rational human being trying to get life.

    — 6 months ago with 3 notes
    #thought 
    Yang membuat semangat mandi pagi 🌞🚿🎵
Let me review these products!From left to right:
- L’Oreal Everstrong Shampoo
  100% sulfate-free with natural botanical and no harsh salts and 100% vegan, that’s why I use this shampoo. I like to use natural ingredients so it would be safer for my health. EverStrong Bodify Shampoo gently cleanses and adds body to fine, limp hair, leaving it strong and silky. Rich lather and natural aromatic properties from rosemay and juniper help energize and invigorate the senses (l’oreal). After use, my hair is strengthen and not too oily! Best shampoo!
- Organix Anti-Breakage Keratin Oil Conditioner
  Another sulfate free products ;p. Indulge in rich, fortifying keratin proteins that reinforce each strand, increasing elasticity to resist breakage caused by brushing and styling, while argan oil conditions and smoothes creating a luminescent shine. Strands are strengthened from within and nourished throughout for longer, stronger hair (ulta). It is well said. It’s so true! I love it.
- Hair Wonder Hot-oil Quick Mask
  The 1 minute ‘Energy Kick’ for all hair types. Repairs, nourishes and hydrates the hair. Gives super shine and makes it healthy, strong, silky soft and easy to comb (Hair Wonder). Plus it is natural product (again)! Enriched with 8 certified organic ingredients, Phytokeratin and Provitamin B5.The smell is not too good. I only use it once a week, to kick my hair!
- Percy & Reed Totally TLC Hydrating Mask
  This deep, indulgent treatment helps restores your hair’s vitality, and makes it soft and more manageable. It has enlisted marshmallow to lend a hand nourishing and strengthening stressed tresses, and coconut oil for deep conditioning and moisturising (PercyandReed). Besides, the packaging is sooo cute. It also came with this cute bonnet..
  
- Dewi Sri Spa White Hibiscus Body Wash
  This is local product and also natural! What a combo. This body wash smells like flowers, real comforting. Too bad that the lotion is not as good as the body wash.
- Corine de Farme Mild Protecting Gel
  This is for intimate care, plus this is natural product. I don’t really understand of feel the different between this one to another usual intimate care, but I just like to try it haha. The good things are: paraben free, soap free, alcohol free, perfume free, etc.

    Yang membuat semangat mandi pagi 🌞🚿🎵

    Let me review these products!From left to right:

    - L’Oreal Everstrong Shampoo

      100% sulfate-free with natural botanical and no harsh salts and 100% vegan, that’s why I use this shampoo. I like to use natural ingredients so it would be safer for my health. EverStrong Bodify Shampoo gently cleanses and adds body to fine, limp hair, leaving it strong and silky. Rich lather and natural aromatic properties from rosemay and juniper help energize and invigorate the senses (l’oreal). After use, my hair is strengthen and not too oily! Best shampoo!

    - Organix Anti-Breakage Keratin Oil Conditioner

      Another sulfate free products ;p. Indulge in rich, fortifying keratin proteins that reinforce each strand, increasing elasticity to resist breakage caused by brushing and styling, while argan oil conditions and smoothes creating a luminescent shine. Strands are strengthened from within and nourished throughout for longer, stronger hair (ulta). It is well said. It’s so true! I love it.

    - Hair Wonder Hot-oil Quick Mask

      The 1 minute ‘Energy Kick’ for all hair types. Repairs, nourishes and hydrates the hair. Gives super shine and makes it healthy, strong, silky soft and easy to comb (Hair Wonder). Plus it is natural product (again)! Enriched with 8 certified organic ingredients, Phytokeratin and Provitamin B5.The smell is not too good. I only use it once a week, to kick my hair!

    - Percy & Reed Totally TLC Hydrating Mask

      This deep, indulgent treatment helps restores your hair’s vitality, and makes it soft and more manageable. It has enlisted marshmallow to lend a hand nourishing and strengthening stressed tresses, and coconut oil for deep conditioning and moisturising (PercyandReed). Besides, the packaging is sooo cute. It also came with this cute bonnet..

     

    - Dewi Sri Spa White Hibiscus Body Wash

      This is local product and also natural! What a combo. This body wash smells like flowers, real comforting. Too bad that the lotion is not as good as the body wash.

    - Corine de Farme Mild Protecting Gel

      This is for intimate care, plus this is natural product. I don’t really understand of feel the different between this one to another usual intimate care, but I just like to try it haha. The good things are: paraben free, soap free, alcohol free, perfume free, etc.

    — 6 months ago
    #review  #thought  #things  #product  #beauty products